VOLG JE HART, WANT DAT KLOPT..!!

 

Als moeder van twee jonge (gevoelige) kinderen liep ik regelmatig vast. Gedrag van mijn kinderen, dat ik misschien zelf wel kon plaatsen, maar hoe ik hier het beste mee om zou kunnen gaan in de maatschappij van ‘nu’ dat vond ik maar wat lastig.
Op een verjaardag kwam het ter sprake (zoals dat vaak zo gaat) en werd mij een Luisterkind Afstemming aanbevolen. Ik zocht het een en ander uit en vroeg een Luisterkindafstemming aan op mijn oudste zoon. Wauw, geweldig wat had dat een impact op niet alleen mijn zoontje, maar vooral op de band tussen hem en mij.
Natuurlijk was niet alles in 1 keer opgelost wat lastig was, maar ik kreeg handvaten die ik kon toepassen iedere dag. Ik begreep beter wat er in hem omging en vooral wat ik ook niet moest doen. Dankbaar tot op de dag van vandaag dat ik in aanraking ben gekomen met de Luisterkind Methode. Nog steeds pak ik regelmatig de afstemmingen die op mijn beide kinderen zijn gemaakt erbij om ze te lezen. En iedere keer weer ben ik geroerd en ontdek ik nieuwe dingen.

 

OPLEIDING LUISTERKINDWERKER

Ik nam mij voor dat als er een geschikt moment zou komen, ik de opleiding tot Luisterkindwerker zou gaan volgen.
En dat kwam er, sneller dan verwacht… Niets gebeurd zonder reden… Na de geboorte van onze dochter, heb ik me ingeschreven bij Diana van Beaumont en ben ik het Luisterkind avontuur aangegaan… In Leusden volgde ik de intensieve opleiding en sloot deze af met een diploma.
Het heeft me nu al ontzettend veel gebracht. Wat kijk ik er naar uit om te luisteren en gesprekjes aan te gaan!

Mag ik naar je luisteren..?

 

OPLEIDING ACCES BARS

Een vol, overprikkeld hoofd, veel heel veel hoofdpijn. Gevoelig voor negatieve emoties van anderen die ik overnam, zodat ik er soms zelf letterlijk ziek van werd. Ruimtes met heel veel mensen erin maakten me onrustig. Kortom niet fijn.
Toen ik in aanraking kwam met Acces BARS, was ik vooral heel erg nieuwsgierig wat dit voor mij zou kunnen betekenen.
Ik boekte een sessie van ongeveer een uur en was niet gelijk om. Na de behandeling voelde mijn hoofd echt ‘leeg’. Alsof het gereset was. De volgende dag kreeg ik vreselijk hoofdpijn. Nam contact op met degenen waarbij ik de behandeling had gehad. Kreeg het advies om veel te drinken. Na twee dagen zakte het weg. Ik mocht nog een keer terugkomen voor een korte ‘na behandeling’ en sindsdien is het zoveel rustiger in mijn hoofd. Het voelt alsof er meer ruimte is ontstaan. Deze behandeling wilde ik ook kunnen toepassen op mijn kinderen, om ook hun soms drukke hoofd wat leger te kunnen maken. Ik volgde de Acces BARS opleiding in Ommen en sloot deze af met een diploma.

Wil je meer weten of een BARS behandeling ondergaan?
Ik help je graag..!