LUISTERKINDMETHODE
Kinderen lopen vandaag de dag steeds vaker vast in wie ze zijn. Steeds sneller worden er labeltjes en etiketjes op onze kinderen geplakt en steeds vaker worden ze in een hokje gezet en wordt het gedrag als ongewenst of niet begrepen gezien. Helpen we het kind hiermee of vinden we het als ouder ook wel ‘fijn’Kinderen lopenĀ  om een diagnose te hebben?

Er wordt veel van de kinderen in deze tijd verwacht en soms ontstaan hierdoor ook problemen. Problemen waarbij je als ouder of verzorger met je handen in het haar zit. Slecht slapen, slecht eten en drinken, boosheid, overprikkeld, agressie, zindelijkheids problematiek, veel huilen, claimen van papa of mama, concentratieproblemen op school zijn zomaar een greep uit waarmee ouders bij mij om hulp komen vragen.

Vaak zijn de kinderen nog te jong om te vertellen of te verwoorden wat er echt aan de hand is, weten ze de woorden niet, schamen ze zich, of vinden ze het nog spannend om voor zichzelf op te komen. Het levert frustraties op die voor niemand fijn zijn en kan zorgen voor wrijving binnen een gezin. Met de Luisterkindmethode laat ik de kinderen hun verhaal doen. Een afstemming is dus geen verhaal van mij. Het verhaal van het kind. Hoe mooi is dat?

Antwoorden, inzichten en helderheid om ‘samen’ weer verder te mogen stappen.

Om je kind zijn of haar verhaal te laten doen hoef je niet bij mij langs te komen. Ik maak contact op zielsniveau en gebruik daarvoor een foto van het kind. De afstemming krijg je van mij per mail toegestuurd.

Trouwens een afstemming maak ik niet alleen op kinderen, maar op iedereen die gehoord wil worden van 0 – 100+ jaar.

 

Voorbeelden van vragen die ik tegenkom bij aanvragen:
Mijn dochter gooit met dingen als ze haar zin niet krijgt. Ze bijt, schopt en spuugt. Wat kunnen we doen?

Mijn zoon wordt iedere nacht wakker en is dan helemaal in paniek. Wat is hier de reden van?

Er wordt veel geplaagd, geklierd en gepest thuis. Wat is daar de oorzaak van?

Mijn dochter van 8 is iedere nacht nog nat. Hoe kunnen we haar helpen?

Mijn zoon kan zich moeilijk concentreren op school. Hoe kunnen we hem helpen?

Mijn dochter is alleen maar moe, niet vooruit te branden. Mankeert ze iets?